Over ons

Onze Architectuur verrast en schept mogelijkheden. Uw eisen en verlangens vloeien samen tot een sluitend concept, dat uw eisenpakket “overstijgt”, rekening houdende met timing, budget en omgevingsfactoren.

Met ons team staan wij borg voor een goede opvolging van uw project, vanaf de eerste ideeën tot en met de inrichting, de afwerking en de omgeving.  Alles valt samen in een “vanzelfsprekend” geheel. U bent tevreden omdat er niets ontbreekt, wij zijn tevreden omdat er niets te veel is…

 

Wij bieden een antwoord voor : Industriële gebouwen, Kantoren, Openbare gebouwen, scholen, Appartementen en meergezinswoningen, Sociale huisvesting, Hedendaagse woningen, Inrichting van woningen en winkels, Omgevingswerken, Standenbouw.  Dit betreft zowel nieuwbouw als renovatie- en verbouwingswerken.

 

Elk resultaat is een kapstok op maat, een aangepaste structuur, die verder kan en zal ingevuld worden.  Een gebouw betrekken is nooit een eindpunt...  Er ontstaat een communicatie, een interactie tussen mens en omgeving.

Het gebouw, op elke schaal, is als een stad, met dezelfde wisselwerking tussen binnen en buiten, tussen privaat en publiek. Een wandeling door het interieur geeft dan ook het gevoel als een wandeling door een kleine stad : een opeenvolging van verschillende beelden en sferen.  Lichtinvallen, zichten, doorzichten, perspectieven en richtingsveranderingen, materialen en kleuren creëren samen met de nodige rustpunten een “sterke” omgeving.   Een omgeving waar men zich goed voelt maar die ook in staat is te verrassen, een omgeving met een hoge beleveniswaarde.